Doddii jos tätä "päiväkirjaa" alkais rustailee. Ekana varmaan tulee duuni jutut mieleen tuli lueskeltuu hesarista taksikuskin pikkujoulu päiväkirjaa ni eniten jäi mietittytämään ukon ruokavalio ja paljon sil menee duuni päivän aikana rahaa syömiseen ku pelkkää huoltishampparii yms. mä en henk.koht. diggaa yhtään käydä missää hesessä yms. syomässä duuni päivän aikana joko oon syömättä tai otan eväät. Tuli myös luettuu et joku keski-ikänen tantta oli hyökänny kuskin kimppuun itäväylällä, mietin täs vaan et onkohan kuskin käytökses ollu jotain vai miks ihmeessä joku muuten hyökkäis kuskin kimppuun, mut joo ei kait ne muuten saa raflaavii otsikoita jos ei kerrota koko totuutta tai jätetään jotain kertomatta, jäi vaan kolisee tonne takaraivoon kun itellä ei oo kumminkaa koht 3v. aikana ikinä ollu yhenkään asiakkaan kaa tommosii ongelmii vai osaanks mä vaan väistää ne niin hyvin? :D. 


Jos tää nyt ois vaik sit parisuhde chapter. Kait se nyt on tullu kokeiltuu vikan kerran toiki homma ku tuntuu et joka suhteessa tulee vaan enemmän turpaan ku aikasemmas ja kait mus on jotain niin v**tun charmaattista et kaikki haluu hetken pääst olla kavereita ja ettii uusia, Tuntuu vähän silt et joka toinen nainen kuuluis suljetulle ja kasataan liikaa juttui sitten ihmettellään miks ei pari suhde toimi ja miks ei suhteessa puhuta, ei kait sillon puhuta jos ne tärkeet aiheet haudataan jonnekkin tosi syvälle pienempien ongelmien alle. No mut nyt ei oo ku minä, minimies ja vufvuf...(Nimet muutettu erään henkilön pyynnöstä).


Ja jos tätä Namulandiaan muuttoa viel tähän pohtis oikeestaa ihan hyvä et muutin tänne ku on nyt tämmönen fortres of solidute(kait toi meni oikein ei jaksa oikeen keskittyy oikeen kirjoitukseen) no mut joo kaikkee pitäs hankkii mut taksikuskin varat ovat rajallisest ja muutto äkillinen ni pikku hiljaa. Tuntus kumminki et täs yksin asuessa menee vähemmän rahaa ku parisuhteen aikana ei mee enää sitä satasta per kauppareissu vaan n.30€. jos haluu ostaa itelleen 2vkon safkat.


P.s Kait mulla on viel vähän ikävä tota perhe elämää mut kyl tää tästä ku pääsee vaan takas jaloilleen ku kumminki polvillaan ollaan jo. En kait keksi tällä kertaa tähän muuta mut tähän loppuun olis varmaan hyvä lisätä joku aiheeseen sopiva biisi.. eniten nyt tulee mieleen joku gasellien jäniksen vuosi