Tää on jännä homma ku saat kaikki kuntoon niin pitää sekottaa pakka kunnolla uudestaan en tiiä onko tää v**tuilua vai mitä kun nyt pitäs sit ottaa yksin huoltajuus pikkumiehestä, vaikka alusta asti on puhuttu että yhteis huoltajuus pysyy. Tiedän että kumminkin siinä vaiheessa kun oon saanu asunnot ja duunit hoidettua kuntoon ni sit ollaan taas erimieltä asioista. Tää veivaaminen on ehkä pahinta ja en aio kauaa katella tätä jos haluaa olla yksin niin sit on yksin turha alkaa pyytää lasta muuten kuin viikonloppuisin niinkuin nyt on sovittu. On jotenkin naurettavaa, että mun pitää hyppiä äidin pillin mukaan koska muuten hän aikoo antaa pikkumiehen adoptoitavaksi, Mutta jaksa enempää puidaa sitä asiaa, kumminkin pitää taas muuttaa elämä kokonaan ja se on rankkaa niin fyysisesti ja henkisesti, mut hei kaikki mikä ei tapa vahvistaa.. tai no ainakin sattuu aivan vi**sti.

On kiva huomata et joku näitäkin vuodatuksia lukee ja joo laitan tänne niitä pirteitäkin juttuja kunhan niitä vaan tulee, tai no tää on ollu hyvä viikko kun on ihmiset jaksaitunu tänne namulandiaan asti eksyä. Duuni jututkin menny aika kivasti ja kattoo jos tässä alkais nyt semmonen oikea bigboss projekti keväällä(sormet ristissä). Tullu myös huomattuu et osa kavereista on tippunu pois kuvioista tän elämän muutoksen takia en tiiä miks mut eipä oo kuulunu. Joo on kiva että mulle annetaan omaa aikaa mut saa sitä välillä soitella tai no jos ei kiinnosta ni en jaksa itkeä enään kenenkään perään pitäkää tunkkinne PRKL.

Oli muuten joka asiakkaalla samanlainen näkemys noista luokkavieraista kukaan ei hyväksynyt sitä niitten käytöstä ja oli muutenkin aika ihmetyyli niilläkin kun protestoiniisa ei ollut oikeestaan mitään muuta sanomaa kun kännissä ja läpällä. Siis se että kivitetään takseja, tuhotaan näyteikkunoita ja töhritään julkisia. Jos mun mielipidettä kysytään ni kaikki tuet pois näiltä jotka jäivät kiinni kiinni tästä muitten omaisuuden tuhoamisesta, koska hehän eivät mitään korvaa niin siirretään niitten sosiaali tuet lyhentämättömänä niille kenen omaisuutta tuhonneet, niin ehkä oppisivat että eihän se suomi ollutkaan niin huono paikka elää.

Eipä mulla kait tälle illalle muuta ole paitsi et ProCabrio alkaa varmaan kohta valmistumaan niin saapahan jonkun "harrastuksen"